Києво-Печерська Лавра / Kyiv Pechersk Lavra (Києво-Печерська Лавра)

Monastery, Church, History Museum
вул. Лаврська, 15
Київ, м. Київ 01061
+380 44 280 4648

Tips

 • ,
 • , , , . ?
 • ...
 • . - . , !!!
 • , ;)
 • .
 • ;)
 • ! , ...
 • , , .
 • - , ' . 1051 . .
 • ! ! ! ! ?
 • 3 . 50
 • 3 . , - 5 ( ) .
 • . - , "". : 21 . ...
 • , !
 • , . . . 50. 100 .
 • , , .
 • : , , - , .