Venue #4cb5c0e9f6616dcb1ec4d908

Thai
$ $
Garden Avenue
Seremban, Negeri Sembilan

Tips

  • Teh ais terbaik....
  • Lapa wey...huhuu
  • Kerabu is yummy :-)
  • Nasi goreng daging 3 rsa but mke sure mntk daging tu asing sbb daging3 rsa dia bnyk minyak tpi sedap+pedas
  • One the best restaurant at S2
  • Mee Kungfu ia daa besttt :D
  • Good food & good value for money
  • Try its tomyam! Delicious :)
  • Kalo rasa x leh nak siapkan order dlm masa yg cpt,jgn pasang meja banyak2..kesian custmr yg tggu lama lebih sejam
  • ................. Try tomyam.. Terbaik.
  • Lembap lah..
  • Tak guna bwk dtg kedai best tapi org umah muka mencuka, hahahaha
  • Tom Yam Campur pun sedap.
  • Laicikang terbaik....
  • Kedai tomyam fevret aku kat area2 nie...
  • Pekena sup dulu,bg segaq blk bdn ni
  • Dulu ade 'wifi',skng ni da takde lagi. Cehh..Boring !!!
  • One of the best tomyam restaurant in Garden Homes
  • Kueyteow Hailam the best
  • Boleh tahan...suka makan kerang bakorrr

Nearby places

112 Persiaran S2 B1 (Seremban 2)
No 1, Jalan Haruan 2
918 Jalan S2 F23 (Seremban 2)