Venue #4b70f984f964a5204d362de3

Mall
Jalan Warung Jati Barat No. 39 (Jalan Pejaten Raya)
Jakarta, Jakarta 12510
+62 21 94690227

Tips

  • This small mall actually better than any other mall I've been visited. I can do shopping at hypermart, Matahari or watching movie at XXI. Unfortunately, food is a kinda pricy
  • access to get here is in the middle of heavy traffic jam.. but the theatre XXI is very nice
  • Makan di Kemiri... Nasi goreng kampung nya debes ;p
  • Liftnya kurang memadai...
  • Village itu kurang atm bca sama sedikit tmpt buat duduk2
  • Work Place
  • Kalo udah bingung, pasti mutusin buat nonton disini :D, XXI nya nyaman!
  • Parkiran motornya paling jelek sejagat moll, bau pula, kacrutt!!
  • Kesini cuma buat ke XXI nya doang, film baratnya lumayan update sama bioskopnya termasuk bagus. Yang bikin kesel tuh angkot2 yang suka ngetem sembarangan di deket penvil dan otomatis bikin macet
  • Not my favorite place, but the Gramedia book store and Toys City always make me stay.
  • Looks quite big but actually not really. There's XXI, Eat and Eat, and so on. Like it. But I don't like the prayer room (musholla). It's super small and crowded.
  • Gramedia the most favorite book store ever.. .
  • Try Sen Ju for their gyoza and ramen.... fav menu Salmon Maki best size
  • many food here :D
  • Wow 2011 ada Domino Pizza! Bs deliver ke Jagakarsa dong *nyam*
  • Mall untuk transit sesaat aja kalo pulang kantor kena macet dr buncit. Kalo gak ada tujuan, mati gaya lah disini..!!
  • - Thumbs - Kemiri, Choco Corner lots of food to choose here! Enjoy!
  • kl mau nyobain nongkrong di food court kemiri, persiapkan mental yo, untuk makanan indonesia tyt dipatok mahal banget..ckckck..
  • solarianya lama
  • Relax and talkin with borjongs..

Nearby places

Pejaten Village, Lt. 3 (Jl. Warung Jati Barat No. 39)
Pejaten Village, Lt. 1 (Jalan Warung Jati Barat No. 39)
Pejaten Village, Level LG (Jalan Warung Jati Barat No. 39)